• ”Onze werkwijze is niet standaard. Wij leveren maatwerk en streven ernaar steeds een verrassende shortlist met kandidaten te presenteren.”

Het vinden van een jurist voor uw organisatie is voor u geen dagelijkse bezigheid. Er zijn weliswaar legio manieren om met juridische professionals in contact te komen, maar in de juiste benadering van deze professionals en in de selectie van de juiste juristen uit ons uitgebreide netwerk zit onze meerwaarde. Hiermee voorkomt u mismatches en onnodig lange wervingstrajecten.

Tijl Executive Search bedient opdrachtgevers in het bedrijfsleven, de advocatuur en bij de overheid.

Bedrijfsleven

Tijl Executive Search heeft meer dan 12 jaar ervaring met het plaatsen van ervaren juristen in een corporate omgeving en in de financiële sector. Zowel specialisten als generalisten worden zorgvuldig geselecteerd en getoetst op de eigenschappen die cruciaal zijn voor een juridische professional in het bedrijfsleven.

Advocatuur

Tijl Executive Search heeft meer dan 12 jaar ervaring met de bemiddeling van ervaren advocaten en (kandidaat)-notarissen. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk in de advocatuur en bemiddelen op medewerker- en partner niveau.

Advocatuur start-ups

Advocaten die recent een kantoor zijn gestart en tot de conclusie komen dat de praktijk om uitbreiding van het kantoor vraagt, helpen we graag verder. Dat hoeft niet altijd een compleet search traject te zijn, maar we kunnen specifieke onderdelen van een search traject inzetten om snel en zorgvuldig met geïnteresseerde kandidaten in contact te komen.

Overheid

Tijl Executive Search spant zich graag in voor overheidsorganisaties die zoeken naar juristen met belangstelling voor maatschappelijk relevante vraagstukken. Wij hebben ervaring met het begeleiden  van kandidaten met een waardevolle achtergrond in het bedrijfsleven of de advocatuur die een overstap willen maken naar overheidsorganisaties als toezichthouders en ministeries.

Compliance

Compliance is een jong, maar inmiddels sterk ontwikkeld vakgebied dat veelal wordt beoefend door juristen die compliance vanuit een juridische invalshoek benaderen. Om die reden hebben wij de afgelopen jaren steeds meer compliance posities ingevuld, zowel in de financiële sector als bij corporates. Wij beschikken daarom over een kwalitatief goed en uitgebreid netwerk van compliance specialisten met een juridische achtergrond.

Interim

Tijl Executive Search is uitstekend bekend met de groep juristen die werkzaam zijn als interim jurist. Zowel specialisten als generalisten. De meeste professionele interim juristen kennen wij persoonlijk zodat we op hele korte termijn kandidaten met een passend profiel bij opdrachtgevers kunnen presenteren.