• ”Onze werkwijze is niet standaard. Wij leveren maatwerk en streven ernaar steeds een verrassende shortlist met kandidaten te presenteren.”

Het vinden van een (interim-) jurist voor uw organisatie is voor u geen dagelijkse bezigheid. Er zijn meerdere manieren om met juridische professionals in contact te komen, maar in de juiste benadering van deze professionals en in de selectie van de juiste juristen uit ons uitgebreide netwerk zit onze meerwaarde. Hiermee voorkomt u onnodig lange wervingstrajecten en eventuele mismatches.

In een krappe arbeidsmarkt kunnen wij potentiële kandidaten uit ons netwerk snel traceren en kunnen we op deze kandidaten ook goed overbrengen waarom uw vacature voor hen interessant zou kunnen zijn.
Tijl Executive Search bedient uiteenlopende opdrachtgevers in het bedrijfsleven en de advocatuur en heeft een specifieke focus op de bemiddeling van kandidaten in de vermogensbeheer-/ investment management-sector.

Bedrijfsleven (vast en interim)

Tijl Executive Search heeft ruim 20 jaar ervaring met het plaatsen van ervaren juristen in het bedrijfsleven en in de financiële sector. Zowel specialisten als generalisten worden zorgvuldig geselecteerd en getoetst op de eigenschappen die cruciaal zijn voor een juridische professional in het bedrijfsleven. Tijl Executive Search voert werkzaamheden uit voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers en heeft daarnaast de vermogensbeheer-/ investment management-sector als specifiek aandachtsgebied.

Advocatuur (vast en interim)

Tijl Executive Search heeft ruim 20 jaar ervaring met de bemiddeling van ervaren advocaten en (kandidaat)-notarissen. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk in de advocatuur en bemiddelen op senior medewerker- en partner niveau.

Compliance (vast en interim)

Compliance is een jong, maar inmiddels sterk ontwikkeld vakgebied dat veelal wordt beoefend door juristen die compliance vanuit een juridische invalshoek benaderen. Om die reden hebben wij de afgelopen jaren steeds meer compliance posities ingevuld, zowel in de financiële sector als bij corporates. Wij beschikken daarom over een kwalitatief goed en uitgebreid netwerk van compliance specialisten met een juridische achtergrond.

Interim (bedrijfsleven en advocatuur)

Tijl Executive Search is uitstekend bekend met de groep juristen die werkzaam zijn op interim-basis. Zowel specialisten als generalisten. De meeste professionele interim-juristen kennen wij persoonlijk zodat we binnen de termijn van een aantal dagen kandidaten met een passend profiel bij opdrachtgevers kunnen presenteren.