• “Juridisch inhoudelijke kwaliteit is doorgaans een gegeven. Persoonlijkheid is bepalend voor een succesvolle juridische loopbaan.”

    vacature-jurist

Wij gaan graag in gesprek met advocaten, bedrijfsjuristen en compliance professionals met tenminste vijf jaar werkervaring die een volgende stap in hun loopbaan overwegen. Tijl Executive Search is meer dan een bureau dat kandidaten zoekt voor een vacature. In een gesprek met kandidaten komt veel meer aan bod dan alleen een CV. Met behulp van onze ervaring en gedegen kennis van de juridische arbeidsmarkt kunnen we je uitstekend adviseren en begeleiden naar een volgende positie in de advocatuur of het bedrijfsleven. Vanzelfsprekend gaan we zeer vertrouwelijk om met informatie die aan ons wordt toevertrouwd.

Career Planning & Development

Omdat wij door de jaren heen talloze gesprekken hebben gevoerd met juristen, hebben wij een scherp beeld gekregen van de mogelijkheden en de valkuilen die juristen in hun loopbaan kunnen tegenkomen.

Het is opvallend hoe sterk de waan van de dag regeert en hoe weinig tijd men doorgaans neemt om eens strategisch na te denken over de lange termijn van een juridisch carrière pad. Het gevolg kan zijn dat mensen daarin vastlopen door de verkeerde keuzes te maken of door zich te laat te oriënteren op een andere stap in hun carrière.

Om juristen te helpen bij het zorgvuldiger plannen van hun professionele toekomst, bieden wij dienstverlening onder de naam Legal Career Planning & Development aan waarin we in gesprekken proberen duidelijk te krijgen wat iemands drijfveren zijn en welke concrete mogelijkheden hierop aansluiten.

Als u interesse heeft in een dergelijk gesprek kunt u contact opnemen met Suzanne Tijl. Per e-mail: info@tijlexecutivesearch.nl of telefonisch: +31 (0) 644428520.