• “Een integere en persoonlijke werkwijze met kennis van zaken, dat is waar ik voor sta.”

Al ruim 20 jaar leg ik mij toe op executive search specifiek gericht op ervaren juristen. Ik heb gezien hoe het vak zich ontwikkeld heeft en heb een breed en kwalitatief hoogstaand netwerk kunnen opbouwen.

In het bedrijfsleven heb ik door de jaren heen veel opdrachten voor multinationals gedaan en vaak meerdere juristen in eenzelfde team geplaatst waardoor kennis, competenties en persoonlijkheden nauwkeurig op elkaar konden worden afgestemd. Daarnaast heb ik ook met succes veel eindverantwoordelijke juristen geplaatst. Daarnaast heb ik door de jaren heen heb ik veel opdrachten in de vermogensbeheer-/ investment management-sector vervuld.

In de advocatuur heb ik partners bij de stap naar een ander kantoor begeleid en advocaat-medewerkers met uiteenlopende specialismen geplaatst. Maar ook het Openbaar Ministerie, toezichthouders en De Orde van Advocaten heb ik mogen ondersteunen in hun zoektocht naar de meest geschikte kandidaat.

Inmiddels ben ik uitgegroeid tot een gesprekspartner die niet alleen in staat is om in een korte tijd de best passende kandidaat te plaatsen voor de lange termijn, maar die op basis van kennis en ervaring tevens in staat is opdrachtgevers en kandidaten in een breder perspectief te adviseren. Door mijn inzicht in mensen en specifieke kennis van juristen en hun vak, help ik onze opdrachtgevers en kandidaten de juiste keuzes op de arbeidsmarkt te maken.

Graag nodig ik u uit hierover met mij persoonlijk van gedachten te wisselen.

Hartelijke groet,

Suzanne Tijl